Mitä mieltä? Mitä lisää, mitä ei lisää? Muista, että äänestäjistä 50% on naisia ja heille merkitsevät joskus toisenlaiset asiat kuin miehille. Uskon, että miehet usein ajattelevat aika teknisesti ja tekniikan edistyksen kautta.

Joten voidaan sanoa, että 50% äänestäjistä käyttää joka tapauksessa rahansa tekniikkaan ja vähemmän tärkeään – oli se kotimaista tai ei. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kunnon humanistista kasvatusta tarvittaisi mutta ei ehkä innovaatioiden sijasta vaan rinnalle.

Ad porukka:

Vai brandi-kuva; oli siis niin, että kuumailmaa silti ihannoidaan ja nyt Suomea nostetaan siis Higher Order suhteessa ihmisiin, pankkeihin ja toimintaan.

Tässä on ongelmallista yksi seikka, ja se on se, ettei Suomea voi nostaa brandi-mielikuvan avulla – siinä raha menee juuri BRANDIN TEKIJÖIDEN TASKUUN – ei siis Suomelle. Tästä voisin pitää luennon, mutta tämä iineksen blogi on jo nyt väärä paikka. Laitan omalleni?

Kuinka helposti kansa onkaan höynäytettävissä? Eikö kukaan aio huomata sitä sitten? Ja tämän sanon samalla kun olen sitä mieltä, ettei pidä unohtaa Suomea maailmankartalta. Minä siis olen vakuuttunut, että Suomi tarvitsee Suomikuvan: siinä on työryhmä oikeassa mutta se ei saisi olla sitä, miksikä mm branditalot ovat mieltäneet tähän asti. Don’t go back that way: Einsteinkin sanoi, että vanhaa ei voi korjata käyttämällä samaa ajattelua mistä ongelmat ovat tulleetkin. Nyt Iines pitäisi ottaa ajattelumyssy päähän.
Kerro niille miksi. Minä osaan, en kerro lällällälläääää – en edes tarjoa makkarana torilta rakkaalle Ranelle. Hänkin jää nyt ilman; lukekaa Einsteiniä tai hänen tulkitsijoitaan.

Tuo vaikutti jo minulle siltä, että nyt ne ”pojat”, jotka minulta ovat apua (makkaraa) saaneet ovatkin ryhtyneet suojamaan kuumailmapallojen toimintaa eikä Suomea.

<i>Okay, anteeksi näpäytykseni: tiedättehän jo. Mieheni häpeää minua jos jotain. Anteeksi anteeksi.</i>

Outoa puhetta vanhalta ketulta kuten minulta; minäkin ymmärrän mainonnan/viestinnän voiman. Ja samalla kaikki edustajat luulisi olevan Suomen edustajia, ei siis Nokian (=pörssiyhtiö) eikä Shellin (=öljyyhtiö) etuja. Toisaalta olemme öljyn armoilla ja minäkin haluan ylläpitää öljyn/kaasun maailmaa enkä välttämättä luoda kuvitelmia ydinenergian lumoudesta koska konsumerismi pitää saada alaspäin eikä ylöspäin. Sitä eivät vihreätkään mieti kun ovat tätä mieltä. Toisaalta pitää elää sitä aikaa mikä juuri nyt on meneillään: ei voi heittää kaikkea heti pois ihan kuten Israel ei voi lopettaa sotimista tykkänään. On harkittava realiteetit ensin.

Kun rahaa siis tulee Suomeen näitten ehtojen takia he puolestaan ovat siis nyt nostamassa Suomea niin, että ensisijaisestihan paisuttavat näitä yrityksiä ja sitten – jos murusia valuu kohti kotimaata – saavat muut jotain? En pidä tästä sillä se syö uskottavuutta. Mutta eihän kukaan auta ellei ensin itsekin saa hyötyä: siinä minä olen ihan omaa luokkaani; kuolen auttamisen eufoorassa.

Onpa sairasta; minä OLEN myös ja silti se oli ainoa oikea teko siinä tilassa missä oltiin. Toivottavasti edes historioitsijat sen snaijaavat, ihan tulevaisuutta ajatellen; tämä on filosofinen oikea asia ja löytö. Vai mitä RR?

Tässä on samalla poliittinen lehmä ojassa: tämä ryhmä puoltaa angloamerikkalaista ajattelua ja se on minunkin mielestä hyvä asia vaikka kritisoin mm Englantia kankean ja ylimielisen logiikan takia. Olen myös aina pitänyt ruotsinkielisiä <i>piilonokkelina</i>, eli ovat hyvää pataa suomenkielisten kanssa kunhan isä ei ole ollut sosiaalidemokraatti ja voimakas heidän ideologiaa vastaankulkeva.

Heillä toimii ad hominem siis muita ryhmiä kärkkäämmin ja jos ärsytyskynnys on avattu siihen ei auta mikään; ei saa edes oikoa tilanteita, mitä ovat keksineet. Keksinnät kulkevat siis totuutta ennen. Uskoksi sitä myös kutsutaan.
Innovaatiojengi osaa pitää kiinni omista innovaatioista voisi sanoa.
Don’t kill my baby, syndrooma.

Jos sittenkin uhoaa ja sanoo, että ovat kiusaajia eivät aio ottaa kuuleviin korviin. Hakevat vaikka mitä teitä vahvistusta omiin (vainoharhaisiin) kuvitelmiin ja siinä kunniasodassa heidän käytössään ovat mitkä aseet tahansa, vaikka pilaavat perheitä senkin takia. Kunhan oma gloria vaan säilyy. Tämä on minun oma henkilökohtainen kuvitelma ja silti en osaa nimetä ketään; koko poppoo omana sisäisenä juoruporukkana vaan. Liian pieni, liian ahdas porukka ja sama koskee suomenkielisiä suhteessa ulkomaailmaan. Anteeksi suora vuodatus vaikka tämä ei ole vuodatus-blogi vaan google: kuumailmapallojen oma blogimaailma.

<b>Ja nyt paradoksi</b>: ovat silti oikeutettuja muodostamaan oman identiteetin ja minulla on sekä suomenkielinen että suomenruotsalainen identiteetti mutta en aio lukeutua siihen ryhmään mitä kiusaajat ovat saaneet aikaan.

Siinä menee myös <b>hyvän maun raja </b>jos kerran sivistyksestä puhutaan. Jos aiheuttaa pienelle kansalaiselle lähes tapon sillä, että legitimoi kiusaamista tuohon skaalaan asti mitä minun oma kieliryhmä meni tekemään, sekään ei ole sivistyksen mukaista.

Vaikka mitä nenänkaivuuta haluisivat yhdistää minuun: ei pidä paikkansa sen enempää kuin kellään muullakaan, jolla sama vaikeus saada väärän imagon puhdistettua.
Pitäisi saada lakiehdotus siitä, että jos ryhmädynamiikka hyödyntää ulkopuolisia tuollaisen ajojahdin takia se ei ole levittäjä, joka on syyllinen (ovat hyvässä uskossa) vaan se, joka alunperin on jotain keksinyt.

Jos ei sitä voida todeta, voidaan ainakin todeta, että kuulijat olivat naiveja!! Jos on niin naivi, että uskoo kaikkea mitä kvasi-auktoriteetit sanovat pitää mennä koulunpenkille ja oppia mitä maailma on kun se ON realistinen.

Siinä ollut puute. Meidän päättäjät ovat istuneet liian pitkään turvallisesti omissa kammareissaan ja pohtineet kansalaisten seksuaalielämää ja aikaansaaneet tällä infantiilisuudellaan monta aivan turhaa prosessia. Kun tavallisella kansalaisella ei ole montakaan mahdollisuutta sen jälkeen. Minä olen nyt 50 v ja minun kohdallani ajojahti suureni ja laajeni ja samalla minun itseluottamus murrettiin ja lopulta hain vain isää auttamaan; siis sitä ihmistä joka oli alun perin laittanut elämäni sekaisin.

<i>Eikö ole paradoksaalista?</i> Mutta näin toimii elämä ja raadollisuus sekä totaalinen yksinäisyys kun ei ole ketään joka auttaa tai edes aikoisi auttaa. Miehet poliittisena eläiminä ovat ensisijaisesti poliittisia ja vasta sen jälkeen humanisteja vaikka ovat liputtavinaan muuta. Narsistit ja kaikenlaiset psykopaatit saavat kulkea etupäässä, ei oikeus ja kohtuus.

Kuitenkin ovat juuri itse puhumassa oikeudesta ja kohtuudesta.

Suomen imago on siis erilainen jos olemme osana nykyistä Eurooppaa brandi-imagona tai osa sitä Eurooppaa, jossa venäläisillä on luonnollinen osaaminen mukana maassamme. Ja tämä on tärkeää, sillä pelkkänä brandina Suomi vie rahansa ilmaan, kuumailmapallojen puhaltamiseen; mediasirkukseen siis. Puff pois, vaikka rahaa kulkee käsien läpi.

Olisi minullakin annettavaa; ehkä annoin jo, tapani mukaan. Pian pitää etsiä kanava, jonka kautta antaa ideoita <i>rahaa</i> vastaan. Sehän on pelin henki: se, jota rikoin tahallaan siksi, että olisi vienyt lapsemme höyryn kautta turmioon.

Liian korkealle ei siis pidä lentää.

Mutta venäläisten kanssa meidän rooli muuttuisi koska Venäjä ei tarvitse kaatopaikkaa kuten Eurooppa tarvitsee. Jos kuulumme imagon mielestä Eurooppaan sellaisena kun se on ollut se on erilainen status kun jos kuulumme uuteen Eurooppaan jossa myös idällä on sanomista.

katsotaan; Pula-aho päästetään ulos häkistä, senkin akkojenskruudajat.
Tuun sinne vetämään teitä korvasta.

i-iines.blogspot.com)-blogiin vastaus siitä, kuka ei kuulu joukkoon (sivistykseen)

Annonser